Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Kleine aantallen RWS Wear met logo

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

Niet iedereen heeft ineens 30 stuks RWS werkkleding nodig. Maar je wil natuurlijk wel dat jouw werkkleding voorzien is van jouw logo. Daarom is het ook mogelijk om een set RWS werkkleding in kleinere aantallen te bestellen.

Jouw logo bij ons op voorraad

Om een logo op jouw RWS Wear tegen een scherp tarief aan te kunnen bieden (en voor ons werkbaar te houden), maken we bij jouw eerste bestelling meteen minimaal 25 logo’s. Die bewaren wij vervolgens zorgvuldig voor je. Zodra je een RWS Softshell jas, een oranje of geel shirt, broek of ander kledingstuk nodig hebt voorzien van jouw logo dan bestel je die gemakkelijk per stuk.

RWS Wear met logo direct online bestellen

Bestel je signaalkleding hier direct online en bestel een eventuele opdruk direct mee. Wil je het logo in zwart of in kleur? en in klein formaat op de borst of juist in groot formaat op de rug? Wij zorgen dat de logo’s volgens de richtlijnen van RWS worden geplaatst.

Jouw logo aanleveren

Om een kledingstuk te kunnen voorzien van jouw logo, hebben we een digitale versie nodig. Het moet een vectorbestand zijn (kleur- en lijn gescheiden) in de vorm van een eps, ai of pdf. Heb je dat niet? Dat kunnen we voor je maken. Neem daarvoor even contact met ons op.

RWS WEAR

RWS WEAR

Laat een bericht achter