Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Over ons

RWS Wear… ‘when safety matters’

Wij willen met onze kleding een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en spoorwerkers bij werk in uitvoering. Onze RWS werkkleding vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van alle mensen die professioneel aan het werk zijn op of naast de weg of het spoor. Veiligheid boven alles.

Om aan de openbare weg en het spoor te mogen werken moet werkkleding voldoen aan de RWS richtlijnen. RWS Wear heeft een groot assortiment RWS werkkleding. Ons assortiment bestaat uit: veiligheidsvesten, t-shirts, sweaters, poloshirts, overalls, jassen en broeken. 

RWS Wear signaalkleding voldoet aan de NEN-EN 20471 norm.

De voorschriften die gelden voor goedkeuring van veiligheidskleding is vastgelegd in een normering, de NEN-EN 20471-norm. Hierin staan alle eisen voor zogenoemde signaalkleding met betrekking tot de producteisen en de gebruikseisen. Zonder deze Europese goedkeuring mag deze kleding niet in Europa op de markt verschijnen. Het kiezen van de juiste RWS-kleding wordt met name bepaald door de omstandigheden ter plaatse, waarbij vooral het risico van groot belang is.

RWS Wear is een webwinkel van The Workshop, specialist in bedrijfskleding en werkkleding.

PRODUCTEN IN DE SPOTLIGHT

BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN ONZE WEBSHOP