Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Verkeersregelaarskleding

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Verkeersregelaarskleding

Met de verkeersregelaarskleding van RWS Wear val je echt op. En dat is een must bij deze taak. Daarom zijn er veel strenge regels waar deze kleding aan moet voldoen. Logisch. Als verkeersregelaar wil je alle situaties goed zichtbaar zijn. Overdag maar ook wanneer het donker of mistig is. En in alle situaties: wanneer je alleen op een kruispunt staat maar ook als je tussen een mensenmassa het verkeer moet organiseren. Natuurlijk beschermt de kleding je tegen regen en koude temperaturen. Alle RWS Wear is van topkwaliteit en kan optioneel voorzien worden van een bedrukking.

Eisen van verkeersregelaarskleding

Een van de eisen aan verkeersregelaarskleding is dat de kleding altijd tweekleurig is. De onderkant moet fluorescerend oranje en de bovenkant fluorescerend geel zijn. Op de scheiding van de twee kleuren (onder de arm) zit een reflecterende band die rondom je lichaam loopt en onder je armen door gaat. Onder die band zit een reflecterende driehoek. Verplicht en herkenbaar. Zo onderscheid je je als verkeersregelaar van een wegwerker die RWS Wear draagt. De kleding moet comfortabel zitten voor de verkeersregelaar. In het assortiment zitten polo’s (ook beschikbaar met lange mouwen), vestjes, shoftshell’s, parka’s en cap’s. Deze verkeersregelaarskleding combineer je met een oranje RWS broek. Alle kleding bestel je gemakkelijk in onze shop.

Voor wie is verkeersregelaarskleding?

Onze RWS singaalkleding is geschikt voor iedereen die moet opvallen tijdens werkzaamheden aan wegafzettingen en werkzaamheden aan wegen. Ook perfect voor wie het verkeer regelt bij oversteekplaatsen en wie zorgt voor de begeleiding van een stoet of een optocht. Een verkeersregelaar zorgt voor een goede handhaving van de wet- en regelgeving op de weg. Voor werkzaamheden op snelwegen kies je voor de RWS signaalkleding in onze shop zonder de driehoek.

Bedrukken

Er is een mogelijkheid om een tekst of logo (borstlogo of rug bedrukking) op je verkeersregelaarskleding te laten bedrukken of borduren. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp altijd correct op de verkeersregelaarskleding wordt gedrukt of geborduurd. Boven de band, op de gele gedeelte van je softshell jas, parka, vestje of polo.

Ritsen bij verkeersregelaarskleding

Het is toegestaan om ritsen of drukknoppen op je RWS verkeersregelaarskleding te hebben. Er is wel een strenge eis dat de reflecterende banden niet mogen worden onderbroken. Een opening van een rits moet dus altijd bedekt zijn door een overlappende reflecterende band. Het is niet toegestaan dat een rits tussen de reflectiebanden nog zichtbaar is. Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

RWS WEAR

RWS WEAR

Laat een bericht achter