Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Wat is High Vis kleding?

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
wat is high vis kleding

Wat is High Vis kleding?

Natuurlijk leggen we je graag uit wat dit is. Deze vraag wordt veel gesteld. Ook merken we dat er veel onduidelijkheid is over de verschillen tussen de verschillende categorieën.

De term High Vis staat voor High visability. Deze kleding is werkkleding in een fluoriderende kleur – oranje of geel – en deze kleding is altijd voorzien van reflecterende strepen. Deze kleding is er in 3 verschillende officiële categorieën.

High Vis kleding in 3 categorieën

Het is niet alleen handig om te weten wat high visability kleding is, daarnaast moet je je ook afvragen welke categorie high vis kleding je moet dragen. In sommige gevallen zitten daar namelijk regels aan vast.

categorie 1
Deze werkkleding geschikt voor bijvoorbeeld chauffeurs. Met deze kleding ben je tijdens het laden en lossen goed zichtbaar. Wel zo veilig. De kleding is fluoriserend, heeft reflecterende strepen maar deze werkkleding heeft geen normering!

categorie 2
Deze ‘high vis’ kleding is geschikt voor werken bij de openbare weg. Maar, let op, deze werkkleding is niet geschikt voor werken bij A-wegen!
Uiteraard is ook deze werkkleding fluoriserend en reflecterend.

categorie 3
Alleen deze categorie ‘High vis’ kleding is geschikt voor het werken aan of bij A-wegen! Dit is de RWS, ofwel Rijkswaterstaat werkkleding.

Kies de kleding die bij jou en bij jouw werkzaamheden past in onze shop. Het aanbod is groot en met ons nieuwe merk kunnen we een topkwaliteit garanderen tegen een zeer scherpe prijs. Bedrukken en borduren doen we in huis. Ook daarvoor gelden verschillende belangrijke regels die RWS heeft opgesteld. Natuurlijk kunnen we daar ook over adviseren, meedenken en de bedrukking verzorgen.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op. Mail naar info@rwswear.nl of kijk op rwswear.nl voor meer informatie en andere contactgegevens.

RWS WEAR

RWS WEAR

Laat een bericht achter