Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Wat is RWS kleding?

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Wat is RWS kleding

Wat is RWS kleding?

RWS kleding is werkkleding, veiligheidskleding dat voldoet aan de regels die Rijkswaterstaat stelt. RWS staat dan ook voor Rijks Water Staat. Deze kleding is dus goedgekeurd door Rijkswaterstaat.

Dit is altijd werkkleding dat valt in categorie 3. Hoe de strepen lopen, de grootte ervan en de vormen waarin die over de kleding lopen zijn belangrijk. Dat bepaalt of kleding geschikt is voor de werkzaamheden die jij uitvoert.

Deze werkkleding is verkrijgbaar in geel en oranje. De oranje RWS kleiding is geschikt voor werken bij snelwegen en sinds 2019 ook geschikt voor werkzaamheden bij het spoor. De RWS werkkleding in geel is specifiek voor werken aan het spoor, voor de leidinggevenden. Meer weten? Lees verder op onze site of neem contact met ons op.

We leggen graag alles uit over de regels rondom RWS Kleding.

In deze video leggen we dit haarfijn uit. Heb je daarna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook bedrukken van werkkleding behoort bij ons tot de mogelijkheden. Ook daar zijn zeer specifieke regels voor waar we alles van weten. We zorgen er dus altijd voor dat jouw kleding voldoet aan alle eisen. En wist je dat naast de bekende merken we ook een eigen lijn hebben? Kwalitatief net zo goed maar veel scherper geprijsd.

RWS Wear gaat voor veiligheid en denkt dan ook graag mee hoe je op de mest veilige manier en op de juiste manier gekleed bent wanneer je werkzaamheden uitvoert aan – of in de buurt van – de openbare weg of het spoor.

RWS WEAR

RWS WEAR

Laat een bericht achter