Neem contact met ons op: info@rwswear.nl  |  7 dagen per week van  9:00 uur tot 17:00 uur

Welke verkeersregelaarskleding heb ik nodig?

Deel dit bericht op

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
verkeersregelaarskleding high vis signaalkleding

Welke verkeersregelaarskleding heb ik nodig?

Verkeersregelaarskleding is werkkleding, veiligheidskleding specifiek voor het organiseren van verkeer bij werkzaamheden, tijdelijke drukte door evenementen of uitval van verkeerslichten. Verkeersregelaarskleding moet voldoen aan de regels die Rijkswaterstaat stelt. RWS staat voor Rijks Water Staat. Deze kleding is dus goedgekeurd door de overheid.

In Nederland is het verplicht om als verkeersregelaar de juiste kleding te dragen.

 

 

Welke kleding moet een verkeersregelaar dragen?

Belangrijk en kenmerkend voor verkeersregelaarskleding zijn allereerst de kleuren geel en oranje. Of het nou gaat om een jas, vest, shirt of trui: de kleuren moeten herkenbaar zijn.

En naast deze kleuren is de reflecterende driehoek op de borst en op de rug het kenmerk voor kleding voor verkeersregelaars. Deze reflecterende banden moeten doorlopen, mogen niet onderbroken worden. Draag je een jas en loop de rits dus door de driehoek heen? Let op dat de jas goed sluit waardoor de reflecterende banden van de driehoek netjes doorlopen.

Dus ben je een gecertificeerde verkeersregelaar? Trek dan ook de door de Nederlandse overheid verplichtte werkkleding aan!

Verkeersregelaarskleding met logo

Natuurlijk kunnen we de verkeersregelaarskleding voorzien van een logo. Ook hiervoor gelden regels. Op de achterzijde mag geen logo komen. Wel op de voorzijde in specifieke afmetingen en op de juiste plaats. Wij hebben ruime ervaring in het bedrukken van verkeersregelaarskleding en zullen er altijd voor zorgen dat deze op de juiste manier wordt bedrukt.

RWS WEAR

RWS WEAR

Laat een bericht achter